Bejegyzésértesítő

A bejegyzésértesítőre való feliratkozással elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.

Közelgő események

  1. BMR-LÁT hétvégi alaptanfolyam

    augusztus 8. 09:00 - augusztus 9. 18:30
  2. BMR-LÁT haladó, hétvégi tanfolyam

    október 10. 10:00 - október 11. 18:00

Lelki Állapotok Táblázata – Egy új irány kezdete

 

Ne légy feszült! Engedd el magad! Ne állj ellent. Hagyd, hogy átáramoljanak az érzések! Légy egységben! Engedd el a fájdalomtested! Urald elmédet! Hozz egy döntés és úgy lesz … Légy a jelenben! Légy elfogadó! Légy teljes! Szeress feltétel nélkül! Bocsáss meg! …  Ismerős?

Miért is? Hogyan tegyük meg egy olyan sokszínű és árnyalt belső világban mint a lelkünk? Tényleg ilyen pofonegyszerű lenne az élet?

A Lelki Állapotok Táblázata egy új kor első megnyilvánulása. Eddig megmondták ősi korok tanításai, múltbéli és jelenkori tekintélyek, mit hogyan csinálj és mit hogyan ne csinálj. Idézetekkel és iránymutatásokkal telt meg a belső lelki útjukat járó ember feje, melyek sokszor ellentmondásba kerültek a hétköznapok mindennapi rohanó valóságával.

A mai modern városi embernek nehezen ültethetők be a mindennapi pörgésébe a tibeti kolostorok végtelen csendjében megtapasztalt békés és elnyugvó állapotok. Ezért voltak igazságok amiket meg tudtunk tapasztalni, és voltak amikkel nem boldogultunk és nem tudtuk miért. Viszont a végrehajthatatlan iránymutatások miatt sikertelenség és kudarc is kísérhette a teljes egység és elfogadás felé törekvésünket.

A Lelki Állapotok Táblázata egy jelzőfény, egy iránytű ebben a fogalmi és belső értékbeli zűrzavarban ami világunkban – egyébként szükségszerűen – kialakult. Hátterét 9 év kutatási munka, rendszerbe szedett több ezer magyar szó és szólás, egy logikusan lemodellezhető belső világ, a legújabb agykutatások és a biologika szabályrendszere adja.

Ez is egy állapot.

A BMR és a LÁT a belső világban egy új kor kezdete mely után sokkal tudatosabban élhetjük meg, lelkünket, mindennapjainkat, viszonyulásainkat, kapcsolatainkat. A belső kialakuló és átalakító rendet a BMR megismerése után elsősorban a magyar szavak értelme által felállított összefüggés-rendszer adja meg.

BMR a facebookon!

Facebook Pagelike Widget

LÁT a facebookon!

Facebook Pagelike Widget