Lelki Állapotok Táblázata

Mi a Lelki Állapotok Táblázata?

 

Mit gondolsz, hogyan alakulna a jövő akkor, ha az emberek értenék azt, hogy miért pont olyanok amilyenek, és miért okoznak örömet vagy fájdalmat egymásnak?

Lehetne-e boldogabban élni egy olyan tudással, ami értelmet rendel minden emberi lelki működés mellé, és mindezt érthetően, magyarul, képes átadni?

A Lelki Állapotok Táblázata a Belső Megélések Rendszerére Lélekmodelljére épülve – immár

6 000 rendszerezett szó, 9 000 szólás, közmondás és 1 000 újmedicinás, biológiai elváltozást okozó belső-kommunikáció  segítségével egy minden emberi lelki rezdülést magában foglaló, 104 különféle érzelmi és lelkiállapotot tartalmazó összefüggés rendszer vizuális megjelenítése, amit a hangulati sorrendbe helyezett -elem, alom végződésű szavak gerince tart össze.

Ilyen, a nyelvben megjelenő, jól érzékelhető, észlelhető és érthető, finomra hangolt rendszerünk – jelen ismereteink szerint – csak nekünk, magyaroknak van.

Az 104 különböző lelkiállapotra gyakorlatban ráhangolódva megérezheted és megértheted, hogy a belső világod hogyan változik, mit miért teszel, gondolsz, érzel, és mit miért tesznek, gondolnak, éreznek mások.

A Lelki Állapotok Táblázata újítás az emberi lélek kutatásaiban, mert általa kézzelfoghatóvá válik, ami eddig csak kitapogatható volt. Nagy segítség a hétköznapokban, mert az ismerőjének “füle nő” arra is, amire eddig nem volt, könnyebben eligazodik az emberek világában.

BMR és benne a LÁT rendszere egy jelzőfény, egy iránytű ebben a fogalmi és belső értékbeli zűrzavarban, ami világunkban – egyébként szükségszerűen – kialakult.

A teljes rendszer érthetősége, tisztasága és átláthatósága miatt hatékony eszközzé válhat az útkeresők számára.

Nekünk, a Lelki Állapotok Táblázata ismerői és használói számára két időszámítás létezik: T. e. és T. u., azaz – a Táblázat előtti sodródó, és a Táblázat utáni sokkal tudatosabb élet.

Ha velünk tartasz, szívesen LÁTunk.  🙂

Belső Megélések Rendszere

A honlapunkon szereplő információk, anyagok változatlan tartalommal és formában, a forrás megjelölése vagy arra történő hivatkozás mellett, szabadon felhasználhatók vagy terjeszthetők.