KONZULTÁCIÓ

BMR-es konzultáció és érzelmi-lelki oldás

Ha a belső lelki világunk termőföldje nem változik meg, nem változik meg az abból kikelő növény és annak gyümölcse sem. A termés csak akkor változhat meg, ha a lelkünkben a belső feszültségek elsimulnak.

15 éve foglalkozom emberekkel és segítek a lelki problémáik feltárásában, feltérképezésében. Az általunk kifejlesztett Belső Megélések Rendszerével mint a Lélek rendszerszemléletével  számtalan új segítési lehetőséget és módszert ad számunkra. Akiknél eddig segítettünk, mindannyian azt jelezték vissza, hogy meglepő módon és teljesen új nézőpontból tudtak rálátni a múltukban történt eseményekre, a belső világukra és kapcsolataikra. Nagyon sok tapasztalat és megértés gyűlt össze az évek soránó

Beszélgetéseim során meglepődve tapasztalom mi mindent cipelnek az emberek a lelkükben. Csak az tudja milyen érzelmi veszteségcsomagokat viszünk magunkkal, aki ezzel a rendkívül hatékony módszerrel dolgozik. Jelenleg erre a hatékonyságra csak a BMR Oldástechnikai rendszere képes. Ha nem érezzünk jól magunkat a munkahelyen, a párkapcsolatban, ha rendezetlen a viszonyunk a szüleinkkel annak mindig bennünk is van oka. A beszélgetéseink célja az ok feltárása. Itt önmagunk vagy a másik hibáztatása és leértékelése már a következmény és nem az ok. Hozott hiedelmek, gondolkodási és érzelmi szokások amiket sokszor eszünkbe sem jut megkérdőjelezni.

A személyes múltunk egyik legnagyobb terhe az érzelmi átláthatatlanság. Egyre nehezebb masszaként nehezedhet ránk, nem látva már benne az összefüggéseket, ahogy a történések, érzelmi veszteségeink egymásra épülését. Ennek átlátását a veszteségeinket rögzítő amygdalánk akadályozza:
“Mivel veszélyeztette a történés a túlélésedet, ezért rögzítettünk egy reakció mechanizmust hiedelem-csomaggal összekötve. A túlélésed érdekében ezt a programot letemetjük a tudatalattid, az amygdalád mélyére.” – Így működik az agyunk, az ősi túlélést segítő mechanizmus alapján.
És nem értjük miért csökken folyamatosan a mozgásterünk, életkedvünk egy adott életterületen.

A tapasztalatok szerint 4-5 óra kidolgozás alatt állhat össze az érzelmi dinamika térképünk, ami felszabadulást hozhat múltunk terhei alól. A másik következmény, hogy ez előkészíthet jóval hatékonyabb és a már formálódó érzelmi dinamikai rendszerünkbe illeszthető érzelmi oldásokat kineziológiával, családállítással, szimbólumutazással, hipnózissal, nlp-vel.

Saját és környezetünkből származó tapasztalat, ha bennünk sikerül megtalálnunk az írmagot, ami kiváltja a szembeállást feloldódhatnak ellentéteink is. Félbehagyott kapcsolatok, lezáratlan veszteségek, fenntartott elhatárolódások, teljesítetlen célok és beteljesítetlen vágyak. Ezek mind terhelik a mindennapjainkat. Ezektől válunk gond-terheltté, enerváltakká vagy éppen maximalistákká. Ezek feltárása lehetséges egyszerű módszerekkel.

További lehetőségek ezen belül:

Kapcsolati krízis-coaching – a tapasztalatok azt mutatják, ha egy pár egyik tagja oldja saját magát,  megérti a másik nemhez való rögzült hozzá-állási rendszerét, az oldhatja a kapcsolódás fennálló feszültségeit.

Sajnos hosszú távon – és ez tapasztalat – a magunkkal vitt lelki-érzelmi terhek testi elváltozásokat okozhatnak. Jó lenne, még a magunkkal cipelt érzelmi és lelki terhet a komolyabb testi elváltozás előtt megfogni, feltárni. Ebben is segíthetünk.

Az önértékelésünkkel kapcsolatos lehúzó gondolataink, a sokkélmények által kiváltott hosszú távon berögződött érzelmi szokások eredményei.

Az érzelmi életünkben ritkák az egyik napról a másikra történő radikális változások. Amit viszont nyugodtan állíthatunk, érzelmi szokásaink akár önmagunkban akár kapcsolatainkban módosíthatók és átalakíthatók. Ehhez segíthet egy külső nézőpont és a belső érzelmi világunk feltérképezése. A Belső Megélések Rendszere túlzás nélkül állíthatom teljesen új nézőpontokat ad a mindennapjainkhoz. Ránézhetünk a magyar nyelv segítségével, szóterápiával a bennünk bújó és hátráltató erőkre. 

Van arra is lehetőség, hogy visszamehetünk az időben egy korábbi sokkos esemény megkereséshez és annak feloldásához is.

A segítő és egyeztető konzultációra szeretettel várlak!

Rádiusz Tamás

Egy adott életterületen tapasztalható “traumapontok” feltárása, és feloldása.
1. Milyen eredménye lehet a feltárásnak?

– Megérthetjük általa korábbi döntéseinknek érzelmi okait, valamint
életünk történéseinek egymásból való kialakulását és logikáját
– Megérthetjük, miért történt velünk, ami történt (Sokk, Trauma, érzelmi VeszTeség), és
Felszabadít a múlt láthatatlan terhei alól, melyeknek hatását a jelenben úgy
érezhetjük, hogy “nem érzem jól magam a bőrömben”, “a környezetem szenved tőlem”
– Feltárhatja a bűntudat kialakulásának rejtett okait.
– Feloldhatjuk belső korlátainkat és falainkat.
– Visszaadhatja a korábbi érzelmi VeszTeség eseményekbe ragadt életkedvet, a tetterőt és a képességet.
– Válaszokat adhat a gyerekkortól kezdve szervi elváltozásainkra.
– Az érzelmi konfliktus beazonosítás után a forrás ok, az érzelmi VeszTeség,  feltárása.
– Megérthetjük környezetünk, szüleink, testvérünk,üzlettársaink stb. érzelmi motivációit:

Miért viselkedik velem a környezetem úgy ahogy?

Hogyan válthatok ki ÉN magam konfliktusokat?

– Visszatérhet a bizalom és a harmónia életünkbe.

2.) Miért érdemes a múltunkban kutatni ilyen “traumapontok” után?
Életünk fogantatásunktól kezdve alapvetően kétfajta érzelmi megélést hoz nekünk:

– Az egyik, amikor hozott belső érzelmi többletünket, képességünket, tehetségünket a maga útján ki tudja bontakoztatni.
– A másik érzelmi alapállapotunkban, melyet érzelmi hiányállapotnak is nevezhetünk, „valamiért” már nem vagyunk képesek hozott belső, velünk született többletünket kibontakoztatni, viszont tartósan függővé válunk érzelmileg a körülöttünk lévő világ feltétel és elvárás-rendszerétől. Ha el vagyunk akadva, biztosak lehetünk benne, hogy több traumapont (Érzelmi VeszTeség) akadályozza továbbhaladásunkat.

3.) Honnan tudhatom, hogy vannak ilyen “traumapontjaim”?
– Hol, mikor és miért érzem azt, hogy falakba ütközöm az életemben?
– Hogyan kerültem érzelmi tévútra? (tompa üresség, tartós magány, elszigeteltség, nem
szűnő belső fájdalom, rendszeres belső lázadás, szűnni nem akaró hiányérzet, tartós ingerkeresés, az élethelyzetek megúszása, kényszeres célteljesítés, beletörődés)
– Miért érzem bizonyos területeken kényszerpályán magam?

– Bizonyos kapcsolataim kezelhetetlenné váltak számomra.
– Miért halogatok és halasztok dolgokat?
– Miért nem tudok úgy teremteni, ahogy gyerek- vagy fiatalkoromban? Miért nem tudok
bízni magamban és másokban?
– Miért nem működik a pozitív gondolkodás, csak bizonyos helyzetekben?
– Hogy lehet, hogy több életterületen sikeres vagyok, csak egy-két területen vagyok
teljesen elakadva?
– Miért fordulok ki bizonyos helyzetekben önmagamból?

Elakadás, Traumapont és Érzelmi VeszTeségek térképének feltárási ideje életterületenként a tapasztalatok alapján: 4-6 óra

Előre egyeztetett időpontok lehetségesek hétközben és hétvégén is.

SkyPe-on is lehetséges a konzultáció.

A konzultáció díja: 25 ezer Ft.

Alap tanfolyamot végzetteknek: 15 ezer Ft.
Itt akkor kell fizetni, ha mind a két fél elégedett!

Hosszú távon lehetséges kedvezményesen a havi rendszeres konzultáció is érzelmi, lelki tehermentesítés és az élethelyzetek, konfliktusaink megértése elősegítéséért.