Home » BMR-LÁT » Lelki Állapotok Táblázata » Hogyan jött létre a LÁT, a Lelki Állapotok Táblázata?

Közelgő események

 1. BMR-LÁT Oldás-technikák

  2019-01-12 @ 10:00 - 2019-01-13 @ 18:00
 2. Érzelmek Megértése – BMR-LÁT Hétvégi Alapozó Tanfolyam

  2019-02-09 @ 09:00 - 2019-02-10 @ 18:00
 3. Fogyás lehetőségei érzelmi alapon – Tanfolyam

  2019-02-16 @ 09:00 - 2019-02-17 @ 18:00
 4. Érzelmek Rendszere – BMR-LÁT Haladó, hétvégi tanfolyam

  2019-03-30 @ 10:00 - 2019-03-31 @ 18:00

Belső Megélések Rendszere Bemutató Videó

Egyik ujmedicína fejlesztő partnerünk:

Hogyan jött létre a LÁT, a Lelki Állapotok Táblázata?

 

Előzmények

“A Tanfolyamok tartása közben felerősödött bennem az érzés, hogy teljes bizonyossággal tudjunk kiállni felfedezésünkkel az emberek elé, ismernünk kell a magyar nyelvnek az emberi lélekre vonatkozó összes szavát. Elkezdtem hát feldolgozni a magyar szótárakat, és társaim folyamatos pontosító segítsége  mellett már 6 000 szó került a helyére a Lelki Állapotok Szókincstárában. A szavak felkutatásának eredményeképpen, 4 év munka után  egyre részletesebbé és árnyaltabbá vált a rendszer, nekünk csak követnünk kellett a szó-útjelzőket. A szavak aprólékos elhelyezése után magyarázó ábrák megalkotása igényének gondolata fogalmazódott meg bennünk, így a megértést segítő ábrákkal kiegészített összefüggésrendszer, eszköz- és módszerkomplexum, a Belső Megélések Rendszere már alkalmassá tette e rendszer Lelki Állapotok Táblázatában rejlő tudás átadását.

2012-ben két új lelki társ csatlakozott hozzánk Hegedűs Beatrix és Beda Boglárka személyében. Továbbra is segítséget kapunk Barnai Robertótól a hameri Újmedicina magyarországi meghonosítójától és a BMR klubok egyre bővülő fejlesztőcsapatától.

2012. november végén egy beavatási és pontosítási folyamat következő állomásaként – a korábbi Táblázat új nevet kapott:

 

Lelki Állapotok Táblázata, rövidítve: LÁT

(A névváltozás teljes értelme csaknem egy évvel később, a Szellem- és az Anyagtudat  részletes letisztázása után érkezett meg.)

A BMR rendszere és benne a LÁT Táblázata 104 különböző érzelmi- és lelkiállapotával bio-logikusan is összhangban áll már az Újmedicina rendszerével is, így sok érzelmi–fizikai elváltozásra magyarázatot adó, a tudatosodást ténylegesen elősegítő, bio-logikus és pszicho-logikus összefüggésrendszer van születőben. Mindez magyarul, a magyar nyelv több ezer színárnyalatával, a szavakat és a szólásokat nem csak értelmezve, hanem átengedve, átérezve magunkon. E felfedező út során egyre tisztábbá válik

mi folyik, zajlik vagy történik bennünk.

 2013

Egy jó kérdés belső (korábban azonosult) összképeket dönthet le és

kapukat nyithat meg.

A kapukon túl pedig új utak nyílnak.

2013-ban két nagy változás történt a LÁT rendszerében. Egyetlen kérdés eredményeképpen a korábbi táblázat fele gyakorlatilag teljesen átrendeződött.  Ami nem állta ki a kérdést a korábbi Táblázatban az szétmállott, és a romokból gyakorlatilag egy teljesen új és sokkal bővebb LÁT született. Ez a változási és átalakulási folyamat egész évben zajlott.

A másik jelentős fejlesztés azáltal, hogy az év folyamán több hónap alatt, a sejtelmet követve feldolgoztunk két nagy szólástárat és a Szervatlaszt. Így jött létre a több mint 9 000 magyar szólásból álló szólás-gyűjtemény az ember viselkedéséről és megnyilvánulásairól.

Forrásaink

A BMR Szólástár amit korábban kiegészítő anyagnak gondoltunk, a legstabilabb építőköve lett a LÁT rendszerének.

Szólástár 2

A szólástárnak több hozománya is van: magától értetődővé teszi az egyes állapotokat, és rendkívül széles színskálát mutat a megélésekről. Az állapotokban előforduló elemek különböző mértékű megjelenése tovább finomítja és pontosítja az egy-egy állapoton belüli megéléseket is.

2013 év végére a rendszer aktív és szerves részévé vált a 12 fő belső megélési mód és a 12 életterület.

2014 évben szépen letisztult az érzelmi és tudati többletállapotok jól áttekinthető sora. Felfedező utunk következő lépéseként az előadások során megalkottuk a

Belső Megélések Rendszere Lélekmodellt.

Lassan formát ölt a lelkünk alapjait leíró sajátosság-rendszer is.

2015-ben befejeződött a BMR Szólástár pontosítása.

2016 eddig két fontos fejlesztést hozott a rendszerben. Hosszú érlelődési időszakot követően létrejött az év elején a

Biologikus LÁT. 

A Biologikus LÁT végre biologikusan valós képet ad a különböző főbb belső energetikai szinteknek. A Biologikus LÁT-nak köszönhetően egyszerűen átláthatóvá vált, hogy a feldolgozatlan érzelmi veszteségre, (sokkra, traumára, biologikus DHS-re) adott “külföldről importált” tudati válasz a Célkitűzés, a céltudatos életmód, az elköteleződés, az önmeghatározás és azonosulások megvetik az alapjait az újabb és újabb, érzelmi és biologikus konfliktusoknak, szervi elváltozásoknak, agyi biologikus konstellációknak és elmezavaroknak a lelkünkben és a környezetünkben élőknek.

Az érzelmi és tudati többlet állapotok bemutatásával a BMR, a pszichológia kötődés és kötelékelméletének és az évtizedek óta működő élő példák ismeretében feltehetjük a kérdést:

Lehet-e  másképp is válaszolni egy sokkra, egy traumára. egy érzelmi veszteségre (biologikus DHS-re) mint Célkitűzéssel,  elhatárolódással vagy épp spirituális felsőbbrendűséggel?

A másik fejlesztés 2016-ban, hogy befejeződött a ~ 6 000 szavas BMR szókincstár átnézése és pontosítása. A korábban pontosított BMR szólástárnak és a biologikus rendszernek köszönhetően a szavak kb. 80% új helyre került. Hihetetlen a logika és a pontosság, ahogyan a magyar szavak rendszere képes vissza adni – esetünkben az érzelmi és tudati állapotok árnyaltságát.

2017-re kb. 800 emberi érzést sikerült beazonosítanunk. A bennünk lévő érzelmi világ “teljes hangskálájának” beazonosítása lehetővé tette a konfliktusok összetettségének feltérképezését és a BMR-es oldástechnikák felgyorsítását.

A Megértés Táblázattól a Biologikus LÁT-ig – Fejlődéstörténet

 

Nyugodtan kimondhatjuk, hogy a LÁT táblázata mellett rajzokkal, ábrákkal, a BMR Lélek- és Érzelmi modellel, a biologikus Újmedicinával, a szólások és szavak ezreinek tanfolyami jegyzetbe építésével 104 érzelmi és tudati állapotot integrálva, egy egyszerűen megérthető, lemodellezhető és jól áttekinthető rendszer alakult ki az ember belső világáról, ami segítséget adhat laikusoknak és szakembereknek egyaránt.

Az érzelmek megértése lehetővé vált.

Tanfolyamainkon, a fejlesztéseknek köszönhetően, a LÁT lélekatlaszáról és a BMR rendszeréről immár ~ 500 oldalas jegyzetet adunk.”

 

Rádiusz Tamás

 

BMR Logo 6 Új

www.facebook.com/belsomegelesekrendszerekozossegi

www.facebook.com/lelkiallapotoktablazatakozossegi

a belső megélések you tube videói

Hírlevélre való feliratkozás

Adatkezelési tájékoztató

 

A honlapunkon szereplő információk, anyagok változatlan tartalommal és formában, a forrás megjelölése vagy arra történő hivatkozás mellett, szabadon felhasználhatók vagy terjeszthetők.